Tudatos etetés, eredményes horgászat.

Kedves Vásárlóink! Webáruházunk Augusztus 4. 24:00 órától Augusztus 16-ig zárva tart! Ebben az időszakban nem lesz kiszállítás, mindenkit arra kérek időben gondolja át és adja le rendelését! Üdv: Proficsali- Delta Carp

Instant Explode Balanced Hookbaits- Édes gyümölcsös fűszeres kiegyensúlyozott horogcsali 120g 20m

2 489 Ft

18 készleten

Leírás

A Balanced Hookbaits egy kritikusan kiegyensúlyozott horogcsali, aminek a súlya nehezebb, mint a pop-ups bojli, de könnyebb, mint a süllyedő bojli.  A  balanced bojlimix tartalmazza ugyanazon összetevőket, mint a süllyedő bojli, és egy természetes anyag segítségével kerül kikönnyítésre.  A kikönnyített horog csali fogóssága kiemelkedő, akár kapástalan időszakban is jó eredményeket érhetünk el.

The weight of the Balanced Hookbaits is more than a popups boilie, but less than a normal boilie. The main aim of using Balanced Hookbaits is to imitate the weight of a natural boilie on the bottom. The components are the same in the base mix, but we use a natural material to make the boilies balanced. This is exactly what you need if you want that your hookbait behave in exactly the same way than the feeded boilies.

 
◄◄ Webáruház főoldal
 
Nash termékek széles választékban kaphatók
 
Ne maradj le a újdonságainkról és akcióinkról! Kövess minket a Facebookon:
 

További információk

Tömeg 0.160 kg
0

Az Ön kosara