Tudatos etetés, eredményes horgászat.

Kedves Vásárlóink! Webáruházunk Augusztus 4. 24:00 órától Augusztus 16-ig zárva tart! Ebben az időszakban nem lesz kiszállítás, mindenkit arra kérek időben gondolja át és adja le rendelését! Üdv: Proficsali- Delta Carp

1 Kg Glm Plum Liver – Kagyló, Szilva, Máj ízű Bojli

5 800 Ft

Leírás

A Glm Plum Liver – Kagyló, Szilva, Máj ízű Bojli a hazai piac leghosszabb tesztelési fázisán átesett bojli. A kagylós-májas ízhez kontrasztként párosuló kellemes gyümölcsillat teszi egyedivé. A bojli megalkotásakor a fő szempont a hatékonyság és a hosszú távú eredményesség volt.

Közel 15 éves tapasztalat

A közel 15 éves tesztelés után sikerült megalkotni egy olyan univerzális bojlit, amely egyedülálló módon alkalmas rendszeres szokató etetésekre, de viszonylag gyors eredményeket is elérhetünk vele.  A komponensek minősége és összhangja révén támogatja a halak anyagcseréjét, emészthetősége és táplálóértéke kivételes. Bármely víztípuson, akár kedvezőtlen időjárási viszonyok között is egyaránt jól működik, kiváló választás rövidebb- hosszabb túrákra, nagy nyomásnak kitett horgászvizeken is. Az eredményességét tükrözi a hosszú évek alatt megszákolt rengeteg kapitális hal és egy 2013-ban fogott 34.9 kg-os tőponty.

GLM Plum Liver boilie is a really catchy bait. We have tested more than 15 years.This boilie suppurt us to catch a really monster (34,9 kg weight) carp, and many of  capital fish as well. This bait has high protein and amino content and mixed with liver extract liquid.Recommended all kind of water and weather condition.

 
◄◄ Webáruház főoldal
 
Nash termékek széles választékban kaphatók
 
Ne maradj le a újdonságainkról és akcióinkról! Kövess minket a Facebookon:
 

További információk

Tömeg 1.67 kg
Kiszerelés

1 kg 16 mm, 1 kg 20 mm, 1 kg 24 mm, 1 kg 30 mm, 1 kg 40×50 mm dumbel

0

Az Ön kosara