Tudatos etetés, eredményes horgászat.

1 Kg Hot Spice Oyster – Csípős, Fűszeres, Osztrigás ízű Bojli

5 800 Ft

 

Leírás

A Hot Spice Oyster – Csípős, Fűszeres, Osztrigás ízű Bojli egy fűszeres bojli, melyben a csípős ízhez egy kellemes osztrigás illat párosul. Minden olyan attraktort és összetevőt tartalmaz, amit egy prémium minőségű fűszeres bojlinak tartalmaznia kell, valamint néhány olyan egyedi komponenst is, melyek egyedülállóvá és kiemelkedően eredményessé teszik.

Megbízható teljesítmény egész évben

Az év teljes időszakában megbízható teljesítményt nyújt, változékony, fronthatásokkal tűzdelt időben és hosszú frontmentes időszakokban is egyaránt eredményes. Tökéletes választás a rövidebb túrákhoz, egynapos horgászatokra, továbbá a tavaszi és késő őszi hidegvízi horgászatokhoz. Hosszabb kapástalan időszakok esetén is meglepő eredményeket érhetünk el vele. Használata a kisebb tavaktól a nagy tározókig, bányatavakon és a Balatonon egyaránt ajánlott. A tesztek során kiderült, hogy a halakra kifejtett hatása egyedülálló, számos kapitális fogás után még a decemberi 6 celsius fokos vízben is egy jóval 30 kg fölötti fogással bizonyította hihetetlen eredményességét.

Hot Spice Oyster boilie is a spicy, seasoned bait, with pleasant oyster flavour. When you use this bait the carps will be hungry and eat all of the boilies. It can be efficient during short fishing and unsteady front.We suggest to use at smaller lakes and bigger reservoir also.

 
◄◄ Webáruház főoldal
 
Nash termékek széles választékban kaphatók
 
Ne maradj le a újdonságainkról és akcióinkról! Kövess minket a Facebookon:
 

További információk

Tömeg 1.67 kg
Kiszerelés

1 kg 16 mm, 1 kg 20 mm, 1 kg 24 mm, 1 kg 30 mm, 1 kg 40×50 mm dumbel

0

Az Ön kosara