Tudatos etetés, eredményes horgászat.

Szénhidrátos Bojli

1 Kg Natural Big Fish Szénhidrátos Bojli

5,550 Ft

 

Kiválasztás törlése

Termékleírás

A Natural Big Fish Szénhidrátos Bojli egy kellemes, tejes-krémes illatú, utóízektől mentes édes ízű bojli. Energiatartalma jelentős a számos szénhidrátforrás kombinációja és a telítetlen zsírsavak révén, emiatt a lehető legjobb minőségű és legkönnyebben emészthető, teljes értékű fehérjehordozókkal társítottuk.

A kapitális méretű, öreg halak becserkészése

Egyedülálló módon, szinte minden, a halak számára élettanilag szükséges esszenciális aminosavat, makró – és mikroelemet, vitamint tartalmaz. Többek között, azokat az enzimtermelést befolyásoló vitaminokat is, amik segítenek a szénhidrátok, zsírok, fehérjék lebontásában.  A körültekintően és tudományos alapon összeállított receptúra alkalmassá teszi a kapitális méretű öreg halak becserkészésére. Mivel a pontyok energiaszükséglete a méretükkel és aktivitásukkal arányos, az anyagcseréjük pedig a vízhőmérséklet függvénye, a Natural Big Fish Szénhidrátos Bojli a nyári időszak szelektív nagy pontyhorgászatának tökéletes eszköze.

The Natural Big Fish with high carbohydrate content is truly BIG FISH boilie. It is recommended eutrophic water mostly summer time. The long term use of this boilie could bring you  really capital carps, moreover a new PB.  We suggest to use at big mine lakes, reservoires, lake Balaton as well as longer fishing trips.

◄◄ Webáruház főoldal
 
Nash termékek széles választékban kaphatók
 
Ne maradj le a újdonságainkról és akcióinkról! Kövess minket a Facebookon:
 

További információk

Súly 1.67 kg
Kiszerelés

1 kg 20 mm, 1 kg 24 mm, 1 kg 30 mm,