Tudatos etetés, eredményes horgászat.

Juharmag 5 kg

9 000 Ft

Elfogyott

Leírás

A Juharmagot általában áztatást és főzést követően kínáljuk a halaknak. Előkészítésénél ügyelni kell a megfelelő állag elérésére. 24 órás áztatás, és 20-25 perc főzési idő után eléri jellegzetes, rugalmas, de még nem pépesedő állagát. Ebben a formában a pontyok kedvelt csemegéje, a vízben édes, tejszerű felhőt képez. A juharmag az egyéb szemes terményekhez képest magas fehérjetartalommal rendelkezik, cukortartalmával együtt ez vonzó táplálékká teszi a pontyok számára. Alkalmazható etetésre, illetve horogcsaliként (legtöbbször hajszálelőkén kínálva) is.

 
◄◄ Webáruház főoldal
 
Nash termékek széles választékban kaphatók
 
Ne maradj le a újdonságainkról és akcióinkról! Kövess minket a Facebookon:
 

További információk

Tömeg 6.0 kg
0

Az Ön kosara