Tudatos etetés, eredményes horgászat.

Kedves Vásárlóink! Webáruházunk Augusztus 4. 24:00 órától Augusztus 16-ig zárva tart! Ebben az időszakban nem lesz kiszállítás, mindenkit arra kérek időben gondolja át és adja le rendelését! Üdv: Proficsali- Delta Carp

Glm Plum Liver Amino Dip – Kagyló, Szilva, Máj ízű amino folyadék 500 ml

3 950 Ft

22 készleten

Leírás

Glm Plum Liver Amino Dip 500 ml
A Proficsali Kagyló, Szilva, Máj ízű folyadék aroma különlegesen előállított és ízesített aminosav alapú dipek. Fogósságukban nagy szerepe van az aminosav-tartalomnak és az étvágygerjesztőknek.

A Glm Plum Liver rendkívül koncentrált és tömény formában tartalmazza azokat a folyékony összetevőket, amikkel a kész bojlik már néhány percnyi áztatási idő után is drasztikusan megnövelik minden csali vonzerejét. A vízbeérkezéskor hatása azonnal érvényesül, miközben rendkívül attraktív jeleket bocsájt ki.  Különleges, meghatározhatatlan és egyedi, aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható. A PVA termékeket nem oldja. Már kis mennyiségben is hihetetlen hatással bír. A rövid távú horgászatok első számú választása.

Bojli készítéshez is kiválóan használható! Azonos bojli mixel keverve kitűnő csali készíthető belőle!  5 kg bojli mixbe 500 ml aminó ajánlott!

 
◄◄ Webáruház főoldal
 
Nash termékek széles választékban kaphatók
 
Ne maradj le a újdonságainkról és akcióinkról! Kövess minket a Facebookon:
 

További információk

Tömeg 0.54 kg
0

Az Ön kosara