Tudatos etetés, eredményes horgászat.

Amikor az eredmények beszélnek!

Sziasztok!

 

A merenyei októberi évadzáró versenyen ismét indultunk, mint SM Carp Team, eredeti felállásban (Soós Krisztián és Mészáros Ádám) és az idei eddigi nagyon jó eredmények után nagyon motiváltak voltunk 🙂

Sorsoláskor a 26-os helyet sikerült húzni, amelyet átlagosnál jobb helynek tartunk, tehát örültünk neki!

Hosszas helykeresés után minden bot a helyére került, de sajnos nagyon nehezen értünk el kapást. Minden nap újabb ötlettel, taktikával kellett előállnunk, amelyek szerencsére mind működtek, így minden nap sikerült 1-1 darabosabb halat fognunk.

 

Már csütörtök volt, mire meg tudtuk fogni az 5.halunkat, viszont azzal sikerült is a 2.helyre felugranunk a magas átlagsúly miatt, 96,83kg-mal!

Pénteken ismét cserélni tudtunk, így az egész heti 9 kapással és 9 hallal a TOP5 pontyunk összsúlya 101,73kg lett, amellyel a szektor és összesített 2.helyre sikerült feljutnunk!

 

 

2023-ban is mindhárom Merenyei versenyen indult a csapat. Az áprilisi összetett 2. hely és az augusztusi összetett 1. hely után így ezen a versenyen is sikerült a dobogón végezni!

 

 

 

Az SM Carp Team 5 éve versenyzik rendszeresen Merenyén, néha változó felállásban, de ezidő alatt a 15 alkalomból az alábbi eredményeket értük el:

3 x 1.hely

4 x 2.hely

2 x Abszolút 1.hely a baráti versenyen

2 x Legnagyobb hal díj

És mindezt csakis a Proficsali termékeivel!

Üdv,

Soós Krisztián, Mészáros Ádám

0

Az Ön kosara