Tudatos etetés, eredményes horgászat.

Halász Ferenc

Halász Ferenc bemutatkozása

Professzionális pontyfogás – módszerek, kellékek

Pontyfogás a kezdetektől: A nevem Halász Ferenc, horgászattal kapcsolatos termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozom már 10 éve. A pontyhorgászat gyerekkorom óta, életem meghatározó része és nagy szerelme. 9 évesen fogtam először horgászbotot a kezembe és azóta el sem engedem. A környező tavakon kezdtem úszós, bambusz bottal horgászni, az akkori csalijaim csonti, giliszta volt.

Majd évek múltával bejártam a környező tavakat és folyókat. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem.  Az élet, a tanulni vágyás tanított meg nagyon sok mindenre, ennek köszönhetően hosszú évek kitartó munkájával fejlesztettem tudásom a jelenlegi szintre.  Az elmúlt időszakokban rengeteg rekordlistás halat tudtam kifogni és lencsevégre kapni. Több mint százötven 20 kg feletti pontyot akasztottam.

Eddigi egyéni rekordom egy 41,70 kg tőponty. Jelenleg a piacon megtalálható legkiválóbb profi csali gyártását kezdtem meg. Az eddigi tudásomat felhasználva, hoztam létre a leghatékonyabb pontycsalit. Célom olyan haleledel, csali gyártása és forgalmazása, mellyel a kitartó horgászok feledhetetlen élményekben részesülhetnek. Ezért csalijaim elkészítésénél kizárólag ellenőrzött, nívós alapanyagokat használok. Fő szempont a bojlimixek összeállításakor a halak védelme volt. Számos kutatás és tesztelés célja, hogy tápláló és kiválóan emészthető csalikat gyártsunk. Csalijaim tartósítószert nem tartalmaznak!

Tőponty rekordom:  41,70  kg

Tükörponty rekordom:  29,10 kg

0

Your Cart