Tudatos etetés, eredményes horgászat.

pontyfogás

Eredmények, amik önmagukért beszélnek

Saját ponty rekordok

Közel húsz éve horgászom bojlis módszerrel. Hosszú éveket töltöttem el olyan vizeken, hol az igazán kapitális példányok becserkészése nehéz feladat volt számomra. Az elmúlt pár évben, azonban fotóalbumom drasztikusan megvastagodott. Csalijaim tökéletesítését, tesztelését már 2012-ben intenzíven elkezdtem. A proficsalik mára, már szinte tökéletes csalogató hatással rendelkeznek. Köszönhető a mindig friss, kiváló és ellenőrzött minőségű alapanyagoknak. Sok nagy bányatavon, tározón, akadós terepen megfordultam. Fogtam 20 + halakat Markazon, Pölöskén, Palotáson, Hatvani bányatavon és még sorolhatnám, de mégis, amire a legbüszkébb vagyok, hogy eredményeimet kizárólag magamnak és kitartásomnak köszönhetem. Fotóalbumom rendezgetése során jómagam is meglepődtem, hogy 82 db 20-35 kg fogásom van, ami Magyarországon egyedülálló. Halaimat kizárólag nagy vizeken fogtam, ami az én esetemben minimum 100 hektár. Minden általam készített csalival sikerült szép halakat fognom. Életem eddigi legnagyobb fogása egy 34,9 kg tőponty, de a 30+ albumomban összesen 3 db hal található.

Ponty rekordok
34,9 kg

Proficsali Glm Plum Liver bojlira éhezett meg

Ponty rekordok
32,4 kg
Ponty rekordok
30,5 kg

Tovább lapozgatva albumomat felfedeztem, bizony jó pár halam van 30 kg közelében, ami ismét melegséggel tölti el szívemet. Mérlegeléseimet mindig állványról és vissza tárazott mérleggel végzem, több tanú jelenlétében.

Ponty rekordok
29,8 kg

Azért ezt a halat is sokan bemérték volna 30 felettinek!

Ponty rekordok
29,1 kg

Szinte téli hidegben fogtam ezt a hatalmas tükröst.

Ponty rekordok
29,1 kg Hatvan

Tovább nézegetve albumomat, bizony a 28+ kategóriában sem kell szégyenkeznem. Véleményem szerint a horgászatban az eredmények a legmeghatározóbbak. Nagyon szeretem a természetet, de igazán, mint mindenki, halat fogni szeretek én is.

Ponty rekordok
28,8 kg

Ponty rekordok

Ez a hal egy igazán gyors horgászat eredménye.

Ponty rekordok
28,8 kg töves

Hatalmas fárasztási élmény volt ez a szép töves. Akárki, akármit mond, egy igazán kapitális hal megszákolása mindig nagyon nagy élményt nyújt, még akkor is, ha már több esetben volt benne részünk. További újabb gyönyörű halakra bukkanok az albumot lapozgatva. A 27 kg kategóriában is van jó pár fotó. Ezek közül talán a legszebb, ez a vízben fotózott gyönyörű töves.

Ponty rekordok
27 kg

A képek felsorolását folytathatnám a végtelenségig, de azt gondolom, ez bőven elég bizonyíték az eredményekről. Mindenkinek hasonló nagyhalakban gazdag élményeket kívánok. Ne feledjétek a halakkal való bánásmód, mindig az elsődleges és legfontosabb szempont.